MENU

Yes! Een nieuwe website!

5 april 2017

Welkom op mijn nieuwe website, gebouwd door de toppers van WebNL!

Deze nieuwe site hoort wel een beetje bj de nieuwe fase in mijn leven. Anderhalf jaar geleden bracht ik een week door in het klooster van de zaligsprekingen in het Canigou-massief, in de Franse Pyreneeën. Op duizend meter hoogte ligt daar een meer dan duizend jaar oud klooster. Ik maakte deel uit van een leiderschapsreis van de KingsMen, een op Katholieke leest geschoeide mannenbeweging.

Tijdens onze week in het klooster hadden we veel tijd om te bidden en na te denken. 

Ik verliet het klooster met nieuwe visie voor de invulling van mijn bediening in de jaren die voor me liggen. Komende zomer word ik namelijk 40 jaar. Dat is toch wel een mijlpaal. Vlak voor mijn 40e hoop ik deelname aan de Iron Man van mijn bucketlist af te strepen, zodat ik fit het nieuwe decennium van mijn leven in kan gaan.

Tussen mijn veertigste en vijftigste wil ik graag maximaal dienstbaar zijn aan de gemeente van Jezus Christus, in binnen- en buitenland. In de eerste plaats wil ik daar invulling aan geven via mijn voorgangerschap in de Vrije Evangelisatie Zwolle . Daarnaast geloof ik dat de kerk behoefte heeft aan vurige mannenharten die vol liefde, passie en kracht hun plek innemen. God heeft de 4e Musketier een unieke sleutel in handen gegeven om harten van mannen in de wildernis te bereiken. Het werk van de 4e Musketier wil ik daarom ook volop voortzetten.

Een nieuw element in mijn bediening vormen echter de Masterclasses en Inspiratiedagen. Via de Masterclasses wil ik de kennis en ervaring die ik op het gebied van spreekvaardigheid en gemeente-ontwikkeling heb opgedaan delen met een ieder die dat wil. Via de Inspiratiedagen wil ik diepgaand Bijbels onderwijs rondom Bijbelse personen koppelen aan praktische toepassing, zodat mensen nieuwe ankerpunten in hun geloofsontwikkeling kunnen krijgen.

Een nieuwe website, passend bij een nieuw decennium. Ik zie uit naar de jaren die voor ons liggen...