MENU

Leiderschapstraining

Themadag met Henk Stoorvogel: Feest van Verdieping, Vernieuwing en Verrassing!

De Themadag is een dag van inspiratie, verdieping en verkwikking. Het is jouw dag met God en een diepteinvestering in je Bijbelkennis. Verdiep je grondig in een Bijbels thema, ontvang inspiratie op thema's die jouw leven raken en word verkwikt door een dag te plannen voor verdieping van jouw relatie met God. De Themadag is een uitje en studiedag ineen, waarbij ik je meeneem in een thema dat mij mateloos fascineert, je begeleid in grondige Bijbelstudie en waar ik met een betrokken team een bijzondere dag omheen heb gebouwd.

Themadagen in 2021

 
Themadag voor mannen: DAVID, MAN NAAR GODS HART

Ga mee op ontdekkingstocht door het leven van David - misschien wel de meest veelzijdige en veelkleurige man in de verhalen van het Oude Testament. David is een mysterie en wonder ineen. Hoeder van schapen, bespeler van de harp, dichter van Psalmen, aanvoerder van vagebonden, koning van een piepjong koninkrijk, vader van een uiteenvallend gezin... Op deze themadag voor mannen bestuderen we het verhaal van David diepgaand, komen we tot verrassende (en soms misschien schokkende inzichten), leren we diepe levenslessen en buigen we ons over die mateloos boeiende vraag: hoe kon het nu toch dat David de man naar Gods hart was...?!

De Themadag DAVID, MAN NAAR GODS HART is helend, verdiepend en verrassend ineen.

Klik hier voor data, info en aanmelden.

 

Themadag voor vrouwen: DE VROUWEN VAN DAVID

David en vrouwen... het is - zacht gezegd - geen gelukkige combi. Tijdens deze Themadag bestuderen we de levens van de drie grote vrouwen in het leven van David: Michal, Abigaïl en Batseba. God gaf David in deze vrouwen drie kostbare cadeaus. De vraag is of David dat voldoende op waarde wist te schatten... We leren fascinerende lessen uit het leven van deze vrouwen, passen die toe op onze eigen werkelijkheid en raken op nieuwe wijze vertrouwd met de wijze waarop de Bijbel ons meeneemt in pareltjes van vertelkunst.

De Themadag DE VROUWEN VAN DAVID inspireert, versterkt je geloof en geeft richting aan je leven.

Klik hier voor data, info en aanmelden.

 
Eerstvolgende themadagen