MENU

Masterclass LEIDERSCHAP VANUIT DE OORSPRONG

Zwolle
Masterclass Leiderschap vanuit de oorsprong

Wat mooi dat je belangstelling hebt voor de Masterclass Leiderschap vanuit de oorsprong. In deze Masterclass brengen we een inspirerende dag met elkaar door, waarbij we ons verdiepen in het thema leiderschap, vanuit de Joods Christelijke wortels. De dag is zodanig vormgegeven dat je wordt gestimuleerd om diepgaand te reflecteren op jouw leiderschap en de wijze waarop je dit in de toekomst vorm wilt geven.

 

Het boek Leiderschap vanuit de oorsprong

Het boek Leiderschap vanuit de oorsprong is opgebouwd uit drie delen:

1. Leiderschap vanuit de oorsprong

De vier verhalen uit de oergeschiedenis: Adam en Eva, Kaïn en Abel, Noach en de torenbouw van Babel worden besproken vanuit leiderschapsperspectief. We leren hier de elementaire bouwstenen van het wonder en de verantwoordelijkheid van leiderschap kennen.

2. Patronen van patriarchen

Het leiderschap van de drie aartsvaders, Abraham, Isaäk en Jacob en Jozef wordt bestudeerd. Elke leider heeft een fascinerend eigen karakter en maakt keuzes die de loop voor complete volken beïnvloeden.

3. Karakters van koningen

Het leiderschap van de vier grote figuren uit 1 en 2 Samuël staat in dit deel centraal: Eli, Samuël, David en Saul. De tragiek en heroïek van leiderschap in een kritieke periode uit de geschiedenis van Israël levert een diepgaande inkijk op de fundamenten van gezond (en ongezond) leiderschap - en hoe God zich daartoe verhoudt.

In de Masterclass kunnen we niet alle twaalf leiderschapsverhalen behandelen. We pikken er een aantal uit die we diepgaand bestuderen en raken een aantal van de andere verhalen voorzichtig aan.

 

Praktische handvaten en diepteinvestering ineen

De Masterclass LEIDERSCHAP VANUIT DE OORSPRONG verbindt verrijkende Bijbelstudie met handvaten voor groei in leiderschap. De Masterclass is daarmee een investering in het fundament van je leiderschap en helpt je om je leiderschap vorm te geven vanuit diepe Bijbelse grondslagen.

  • Diepgaande studie naar karakters en patronen van de grote leiders uit de geschiedenis van Israël;
  • Praktische toepassing op persoonlijke leiderschapsvraagstukken;
  • Handvaten en richting voor groei in leiderschap.

 

Praktisch informatie

We komen samen met een kleine groep leiders (max 12), in een sfeervolle ambiance, waar we ons in alle rust kunnen verdiepen in het thema van leiderschap. Neem je Bijbel en schrijfgerei mee. Van mij ontvang je een prachtig vormgegeven studiepager met daarop de lessen die we die dag behandelen.

22 juni 2021
€ 499 per persoon incl. btw

Inschrijven

Heeft u een kortingscode? Klik hier om de code in te voeren.

Betaalmethode