MENU

Masterclass: Master of the Move

Hotel Belmont

Masterclass: Master of the Move

Wil jij investeren in:

- het creëren van een impactvol verhaal;

- het ontwikkelen van jouw podiumpresentatie;

- en jouw spreekvaardigheid?

Dan is de Masterclass Master of the Move voor jou. Je ontvangt een individuele coachingsessie waarbij je advies op maat ontvangt voor jouw verhaal en podiumpresentatie, waarna je tijdens een Masterclass jouw verhaal kunt houden én inspirerende verhalen van anderen hoort. Samen groei je door de coaching in spreekvaardigheid en podiumpresentatie.

Wil je intensief getraind worden in het maken van preken en toespraken met veranderkracht? Wil je groeien in het creëren van moves waarbij je spanning opbouwt, de diagnose stelt en de verrassing van het evangelie brengt? Meld je dan aan voor de Masterclass: Master of the Move.

In de Masterclass: Master of the Move wordt gewerkt met een kleine groep van maximaal twaalf deelnemers. Elke deelnemer bereidt een preek of toespraak van maximaal vijftien minuten voor. In een persoonlijke coachingsessie nemen we je preek of toespraak door en ontvang je coaching in jouw spreekvaardigheid.  Tijdens de Masterclass: Master of the Move geef jij jouw boodschap real life aan de andere deelnemers door. Je leert van elkaar, ontvangt begeleiding en wordt geïnspireerd door elf andere sprekers (m/v). Zo investeer je in een nieuwe benchmark voor jouw communicatiekracht.

Dit alles in de prachtige ambiance van Hotel Belmont, in Lunteren bij Ede.

De Masterclass: Master of the Move duurt van 9.30-16.30 en is inclusief lunch.

De persoonlijke coachingsessie wordt in onderling overleg gepland en vindt plaats in Zwolle.

14 maart 2018
€ 349 per persoon

Inschrijven

Betaalmethode