MENU

Masterclass Spreekvaardigheid

Hotel Belmont

De Masterclass Spreekvaardigheid is een avontuurlijke reis naar de geheimen van communicatie die levens kan veranderen. Ontdek de essentiële elementen van impactvolle communicatie én maak jezelf deze eigen in een uitdagende dag vol inspiratie en training.

 

Communicatie die harten raakt

Wil jij leren hoe je zo kunt spreken dat je de hoofden van mensen prikkelt en hun harten raakt? Verlang je ernaar te groeien in je vermogen om mensen in beweging te brengen en van hart tot hart te communiceren? Dan is deze Masterclass voor jou.

 

Wat kun je verwachten in de Masterclass?

In deze Masterclass neem ik je mee in een model van preekontwikkeling en communicatie dat ik ontwikkeld heb naar aanleiding van mijn promotie-onderzoek naar de veranderkracht van preken. Je ontvangt een prachtig werkboek dat je zal helpen krachtiger communicatie te ontwikkelen, binnen, maar ook buiten de kerk.

Elementen van de Masterclass:

- Korte geschiedenis van de communicatie door de eeuwen heen

- Resultaten promotie-onderzoek 'De veranderkracht van preken'

- Effectieve strategie voor een ontwikkelproces waarbij je keer op keer krachtige communicatie kunt doorgeven

- Uniek model voor communicatie die impact heeft

- Effectieve strategie om diepe lessen uit de Bijbel te ontdekken

- Oefeningen en handvaten om je de theorie eigen te maken

- Prachtig werkboek dat je helpt in de toekomst krachtige communicatie vorm te geven

 

Lessen delen

De afgelopen twintig jaar heb ik duizenden keren gepreekt, in binnen- en buitenland, op grote en kleine podia. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren gewerkt aan een promotie-onderzoek naar de veranderkracht van preken. In het kader van mijn onderzoek heb ik veel literatuur rondom communicatiewetenschap en preekkunst bestudeerd en vele mensen geïnterviewd. De combinatie van eigen ervaring en gedegen studie heeft mijn blik op de kunst van het spreken gevormd. Ik hóu van de kerk en ik ben diep onder de indruk van de veranderkracht van het gesproken woord van God. Graag deel ik de belangrijkste lessen die ik in de loop van de jaren heb geleerd en help ik je op weg om te groeien in jouw communicatiekracht.

 

Onderwijs en oefeningen

De Masterclass is opgebouwd uit een mix van onderwijs en oefeningen, waardoor je vanuit een nieuw perspectief met de ontwikkeling en het houden van preken en toespraken aan de slag kunt.

De Masterclass duurt van 9.30-16.30 en wordt gehouden in Hotel Belmont in Lunteren, bij Ede. De dag is geheel verzorgd, inclusief lunch. Het maximaal aantal deelnemers aan de Masterclass bedraagt 20 personen.

 

Wat anderen vinden

'De masterclass van Henk Stoorvogel heeft me geïnspireerd en gestimuleerd om met nog meer bezieling te preken; te blijven investeren in de kwaliteit van de preek en bovenal volop te geloven in de veranderkracht van het gesproken Woord van God.' -Jesse van Nes, adjunct-directeur Evangelisch College

'Ik voel me nu bewust onbekwaam. Ik vraag me af hoe ik al die tijd mijn preken heb gemaakt. De Masterclass is een proces van uitstampen; naar boven halen wat er eigenlijk gebeurd. Denk niet dat de Masterclass van Henk preken makkelijker maakt. Het wordt eerst moeilijker, maar daarna beter.' - Theo van den Heuvel, voorganger VBG Stadskerk

'Ik heb voor de Masterclass Spreekvaardigheid gekozen, omdat ik wil leren van inspirerende sprekers om zoveel mogelijk impact te maken voor Gods Koninkrijk. De masterclass Spreekvaardigheid heeft mij geholpen om de levensveranderende kracht van de bijbel tot zijn recht te laten komen tijdens mijn spreken.' Joost Klok, Alpha Nederland

Meld je hier aan voor deze Masterclass.

9 februari 2018
€ 299 per persoon

Inschrijven

Betaalmethode