MENU

Masterclass Spreken met Impact - Volgeboekt

Hotel Belmont

-- Deze Masterclass is volgeboekt en wordt op 26 september 2018 weer gegeven --

 

Masterclass Spreken met Impact

Wil je een volgend niveau in spreekvaardigheid bereiken? Wil je onder begeleiding van Henk Stoorvogel een toespraak, preek of presentatie voorbereiden die ímpact heeft? Dan is deze Masterclass voor jou.

Een verhaal bewéégt. Het beweegt de hoofden en harten van mensen, en is opgebouwd uit dynamiek die resulteert in impact. Deze Masterclass bestaat uit een combinatie van een individuele coachingsessie én een groepssessie, waardoor je jouw spreekvaardigheid in het publieke, zakelijke of geestelijke domein op een nieuw niveau kunt brengen.

 

Nieuwe benchmark

Soms is er een verhaal dat echt moet staan als een huis. Een presentatie waar veel van afhangt, of een preek of toespraak voor een bijzondere gelegenheid. In de Masterclass Master of the Move ontwikkel je onder deskundige begeleiding een impactvol verhaal én oefen je de presentatie daarvan voor een echt publiek. Door de combinatie van individuele begeleiding en de groepssessie investeer je in een nieuwe benchmark voor jouw toekomstige communicatie. Of het nu gaat om een verhaal in het politieke, zakelijke of geestelijke domein; deze Masterclass helpt je om jouw impact te vergroten.

 

Opzet Masterclass

In de Masterclass: Master of the Move wordt gewerkt met een kleine groep van maximaal twaalf deelnemers. Elke deelnemer bereidt een boodschap van maximaal vijftien minuten voor. In een persoonlijke coachingsessie nemen we je verhaal door en ontvang je coaching op het gebied van het creëren van impact en spreekvaardigheid.  Tijdens de Masterclass: Master of the Move geef jij jouw boodschap real life aan de andere deelnemers door. Je leert van elkaar, ontvangt begeleiding en wordt geïnspireerd door andere sprekers (m/v).

 

Master of the Move:

- Creëer een impactvol verhaal

- Investeer in jouw podiumpresentatie

- Ontwikkel jouw spreekvaardigheid

 

Dit alles in de prachtige ambiance van Hotel Belmont, in Lunteren bij Ede.

De Masterclass: Master of the Move duurt van 9.30-16.30 en is inclusief lunch.

De persoonlijke coachingsessie wordt in onderling overleg gepland en vindt plaats in Zwolle.

14 maart 2018
€ 349 per persoon

Inschrijven

Heeft u een kortingscode? Klik hier om de code in te voeren.

Betaalmethode