MENU

Masterclass Viva de Kerk!

Hotel Belmont, Ede

Heb je het boek Viva de Kerk! gelezen en verlang je ernaar om de inhoud handen en voeten te geven voor jouw plaatselijke gemeente? Wil jij jouw kerk helpen voorbereiden voor de volgende generatie? Is het tijd voor een impuls in de visie-ontwikkeling van jouw gemeente? Dan is deze Masterclass voor jou.

In Viva de Kerk! neemt Henk Stoorvogel je mee naar de vroege kerk van Antiochië. Deze bijzondere gemeente uit Handelingen speelde een belangrijke rol in het bereiken van het Romeinse rijk met het evangelie. Maak kennis met de 10 kenmerken van deze gemeente en ontdek hoe deze kenmerken de visie van jouw kerk kunnen scherpen in de 21e eeuw.

Nederland en Tsjechië lopen in Europa voorop in de secularisatie. De kerk van Jezus Christus is er echter voor gemaakt om tegen de klippen op te groeien. De 10 kenmerken van de gemeente in Antiochië bieden prachtige handvaten voor visie-ontwikkeling in de huidige tijd. Zaken als de centraliteit van het Woord van Jezus Christus, het belang van innovatie en het creëren van een klimaat waarin ruimte is voor de werking van de Geest van God worden tijdens deze Masterclass besproken en praktisch gemaakt.

De Masterclass behandelt de volgende onderwerpen:

-        De tien kenmerken van de gemeente in Antiochie

-        Essentiële bouwstenen voor het ontwikkelen van een aansprekende visie

-        Authentiek geestelijk leiderschap in een veranderende omgeving

-        Hoe help ik mijn kerk verder?

Aan de hand van de gemeente in Antiochie denk je na over de huidige en gewenste situatie in jouw kerk. Er is volop gelegenheid voor overdenking, uitwisseling en inspiratie.

 Henk Stoorvogel is werkzaam als pastor gemeenteontwikkeling in de Vrije Evangelisatie Zwolle en is betrokken geweest bij de stichting van een Vrije Baptistengemeente in Veendam. Over de gemeente in Antiochië schreef hij het boek Viva de Kerk!

De Masterclass vindt plaats in de Hotel Belmont in Lunteren en is geschikt voor zowel ambtsdragers als betrokken gemeenteleden. Niet de machten van de wereld, maar het Koninkrijk van God heeft het laatste woord. Zijn kerk groeit tegen de klippen op. Er is hoop voor de kerk, ook in Nederland.

Er geldt een maximum aantal deelnemers van 40 personen. De Masterclass duurt van 9.30-16.30 uur en is volledig verzorgd, inclusief lunch.

23 november 2017
€ 149 per persoon

Inschrijven

Betaalmethode