MENU

Themadag voor mannen: David, man naar Gods hart

Zwolle
Themadag voor mannen: David, man naar Gods hart.

De themadag voor mannen is een inspirerende dag uit voor jou en je vrienden, een feest van verdieping, verrassing en vernieuwing. Al meer dan 12 jaar trek ik intensief met mannen op, tijdens weekenden en reizen in binnen- en buitenland en op conferenties en mannendagen. Ik vind het schitterend van man tot man en van hart tot hart met elkaar te spreken en op zoek te gaan naar de essentie van het leven, in verbinding met God.

 

Oude verhalen, nieuwe lessen

Ken je dat, dat je denkt dat je de verhalen kent, en dat je er dan achter komt dat je ze eigenlijk helemaal nog niet kent? Dat was mijn ervaring de afgelopen maanden. Het afgelopen half jaar heb ik me verdiept in het leven van David en ik kwam tot de ontdekking dat ik tientallen jaren lang dacht dat ik het verhaal kende, maar de subtitiliteit, spanning en levenslessen tot nu toe grotendeels had gemist.

In deze themadag voor mannen neem ik je mee in de belangrijkste ontdekkingen die ik deed. We gaan op zoek naar David zoals hij door (en tussen de regels door) de verhalen tot ons komt en wat wij daarvan kunnen leren. We ontmoeten David als getalenteerd strijder, slimme (of sluwe?) strateeg, vluchtende vagebond, kersverse koning, falende familieman en gezalfde van God.

 

Je bent van harte welkom

De themadag daagt je uit om je Bijbel te bestuderen, geeft prachtige gespreksstof voor jou en je vrienden en verfrist je relatie met God.

We starten de dag om 09.30 en eindigen om 15.30. De verzorging is inclusief koffie, thee en lunch. We maken er een feestje van samen.

Praktisch is het van belang je Bijbel en schrijfgerei mee te nemen. Van ons krijg je een prachtig vormgegeven studiepager over David, man naar Gods hart. 

2 april 2021
€ 59 per persoon incl. btw

Inschrijven

Heeft u een kortingscode? Klik hier om de code in te voeren.

Betaalmethode