MENU

Themadag voor vrouwen: De vrouwen van David

Veenendaal
Themadag voor vrouwen: De vrouwen van David

De themadag voor vrouwen is een heerlijke dag uit, voor jou en je vriendinnen. Het is een feest van verdieping, verrassing en vernieuwing. Door de jaren heen heb ik het voorrecht gehad een aantal keren te spreken op vrouwenconferenties of vrouwenevents, en dat was elke keer bijzonder. Wanneer vrouwen samen komen rondom het Woord van God ontstaat er een prachtige dynamiek.

 

Michal, Abigaïl en Batseba

Deze themadag staan de vrouwen van David centraal: Michal, Abigaïl en Batseba. We bestuderen het karakter van elk van deze drie bijzondere vrouwen. Maar ook staan we stil bij hun relatie met David en de wijze waarop dit hun leven beslissend heeft beïnvloed. Het portret van de drie vrouwen van David is ontroerend en hartverwarmend tegelijk. Bij elk van de vrouwen zullen we een aantal lessen uitpakken die toepasbaar zijn in onze persoonlijke situatie.

 

Je bent van harte welkom

De themadag daagt je uit om je Bijbel te bestuderen, geeft prachtige gespreksstof voor jou en je vriendinnen en verfrist je relatie met God.

We starten de dag om 09.30 en eindigen om 15.30. De verzorging is inclusief koffie, thee en lunch. We maken er een feestje van samen.

Praktisch is het van belang je Bijbel en schrijfgerei mee te nemen. Van ons krijg je een prachtig vormgegeven studiepager over De vrouwen van David.

16 april 2021
€ 59 per persoon incl. btw

Inschrijven

Heeft u een kortingscode? Klik hier om de code in te voeren.

Betaalmethode