MENU

Geestelijke groei

Jezus leven

Categorie: Geestelijke groei
Gemeenteproject

Zes jaar geleden vroeg mijn uitgever, Kok, of ik een boek wilde schrijven over het leven van Jezus. Ik vond het een eer, maar ook een lastige vraag. Hoe kon ik nog iets toevoegen aan de vele schitterende boeken die over Jezus geschreven zijn? Na enkele jaren vond ik een mooie invalshoek: een chronologische reis door de evangeliën, met daarin verwerkt de dramatiek, spanning en impact van Jezus' onderwijs en daden. Het resultaat is 'Jezus Leven - Volgen in het ritme van de Rabbi'. Duizenden mensen hebben het boek inmiddels gelezen en velen zijn diep geraakt door het leven van Jezus en hebben een vernieuwde kijk op de boodschap van de evangeliën gekregen.

Bij het boek zijn gespreksvragen ontwikkeld, waardoor het goed te gebruiken is in gespreksgroepen of Bijbelstudiekringen. Ook kan het materiaal gemeentebreed worden ingezet. Verschillende kerken hebben het 'Jezus Leven' project gedaan en daarin meegemaakt hoe de navolging van Christus een bijzondee impuls heeft gekregen.

Het boek is via de webshop te bestellen. Het bijbehorende materiaal kun je opvragen via info@henkstoorvogel.nl. Heb je interesse in het gemeenteproject? Ook dat kun je kenbaar maken via info@henkstoorvogel.nl. We helpen je graag verder op weg. 

Je reis in het ritme van de Rabbi kun je uiteraard verrijken door de bijbehorende Journal en Dagkalender te gebruiken. Beide zijn te vinden in de webshop.

€19,99