MENU

Geestelijke groei

Samen is...

Categorie: Geestelijke groei
Investeer in je relatie

Prachtig vormgegeven invulboek voor twee. Een cadeautje voor je relatie, of een verrassing voor een huwelijk of verloving. 

Voor elke dag van het jaar een leuke, ontroerende of prikkelende vraag die je helpt elkaar (véél) beter te leren kennen. De antwoorden kunnen (kort:-)) bij de betreffende vraag genoteerd worden. Een dag geen tijd? Geen nood. Elke week heeft een zogenaamde 'cakevraag', een bonusvraag, gewoon voor de leuk. Zoals bijvoorbeeld: 'Waar denk jij aan bij cake?' 

Ook kent elke week één vraag rondom een Bijbeltekst en staat het boek bol van de inspirerende citaten. Met behulp van dit boek kun je dagelijks in enkele minuten verdieping en verfrissing in je relatie brengen. Wanneer je eenmaal per week een moment neemt om de vragen van de afgelopen week samen door te nemen, heb je gegarandeerd een mooi gesprek.

Samen is... is het eerste boek dat Henk en Ruth samen schreven. Ruth: 'Wat hebben we een plezier gehad tijdens het schrijven. Ik vond het super dit project samen met Henk op te pakken. Sommige vragen komen wel dichtbij, maar bij elke vraag hebben we onszelf afgevraagd: zouden wij deze vraag mooi, spannend of leuk vinden? Ik denk dat we zo tot een bijzonder boek zijn gekomen.'

Elke maand heeft een eigen thema. Alle vragen en citaten van die maand staan in het teken van het thema. De onderlinge relatie, ontspanning, balans en de toekomst zijn een aantal van de thema's die aan bod komen.

€22,99