MENU

Coaching

Wil je groeien in spreekvaardigheid? Heb je een belangrijke toespraak of presentatie en wil je advies hoe jouw boodschap maximaal impact te geven? Wil jij - en jouw team - stappen zetten om het niveau van spreken in jouw kerk of gemeente naar een hoger niveau te tillen? Bij deze en andere thema's help ik je graag verder.

Ik coach bijvoorbeeld sprekers of preekteams van kerken, om hen te helpen bij de vergroting van de impact van hun preken. Ik ben ervan overtuigd dat een krachtige prediking van Jezus als Heer één van de belangrijkste sleutels is voor een gezonde ontwikkeling van de plaatselijke gemeente. Ook geef ik mensen advies voor toespraken, preken of presentaties waar veel van af hangt. Met enkele eenvoudige ingrepen kan de communicatieve impact vaak al enorm vergroot worden. 

Heb je belangstelling voor een coachingstraject, voor jou of persoonlijk of jouw team, of wil je advies voor een toespraak, spreekbeurt of presentatie? Via het contactformulier kun je me een bericht sturen en informeren wat de mogelijkheden zijn.