MENU

Over Henk

Henk Stoorvogel is oprichter en internationaal leider van 4M, een mannenbeweging die bekend staat om haar karakterweekenden en Muskathlons. Daarnaast is Henk als pastor verbonden aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), waar hij zich voornamelijk richt op spreken en de erediensten.

Henk heeft een passie om mensen te helpen God beter te leren kennen en hun bestemming te vinden. Hij heeft hier een aantal boeken over geschreven, waaronder Jezus Leven, Geboren om te Vliegen, Groeien als een Palm, de 4e Musketier, G-Kracht en de serie bijbelstudieboeken over Bijbelse personen: Onderweg met…

Zowel in Nederland als in het buitenland spreekt Henk regelmatig in kerken en op conferenties en geeft hij masterclasses en seminars over spreekvaardigheid, het leven van Jezus en het bereiken van je bestemming.

Henk heeft Toegepaste Communicatie Wetenschap gestudeerd aan de Universiteit Twente en rondde daarnaast een HBO studie Theologie af aan de Evangelische Theoligische Faculteit in Heverlee, Leuven. Op het snijvlak van deze studierichtingen werkt Henk momenteel aan zijn proefschrift over de veranderkracht van preken. In het voorjaar van 2017 hoopt hij hierop te promoveren.

Henk is getrouwd met Ruth en vader van twee dochters en twee zoons. In zijn vrije tijd houdt hij er van om hard te lopen langs de uiterwaarden van de IJssel en de bossen van de Hoge Veluwe of het Dwingelerveld. Je kunt Henk volgen op Facebook, Twitter en Instagram.