MENU

Training

Training in leiderschap en communicatie

Wij trainen en begeleiden directieteams in binnen- en buitenland. Van beursgenoteerde bedrijven tot MKB-ondernemingen: de heldere methodiek en messcherpe consultancy van HR LIFE Communications helpen leiderschapsteams om te komen tot hoger functioneren. Wij verzorgen ondermeer leiderschapstraining, communicatietraining (in gespreksvaardigheid, feedbackgesprekken of teamdynamiek) en training in persoonlijk leiderschap.

 

Leiderschapstraining

De leiderschapstraining van HR LIFE Communications wordt gekenmerkt door scherpe leiderschapsfilosofie, rijke psychologie en effectieve communicatiewetenschap. De trainingen zijn bewezen impactvol, de interventies raak, de consultancy effectief. In de leiderschapstraining wordt veel aandacht besteed aan de onderlinge dynamiek van de persoonlijkheden van de leiders. Vanuit de ontwikkeling van het zelfbewustzijn leren de mensen hun mede-leiders beter ‘lezen’ en effectiever worden in communicatie. Wij helpen leiders en teams groeien in thema’s als strategisch leiderschap, de kwaliteit van besluitvorming, communicatie, cultuurverandering en persoonlijke ontwikkeling. De leiderschapstraining die we InCompany verzorgen is altijd op maat gemaakt, zodat er maximale groei gerealiseerd kan worden.Gespreksvaardigheidstraining

Gespreksvaardigheid is de nummer 1 vaardigheid voor elke leider. Je oefent je invloed uit door de gesprekken die je voert. In onze gespreksvoering vinden veel onbewuste gedragspatronen plaats die onze effectiviteit als leider ondermijnen. We draaien om de hete brei heen, of gaan juist te snel op ons doel af.
In de afgelopen jaren heeft HR LIFE Communications honderden leiders getraind in effectieve gespreksvoering. Onze bewezen methodiek helpt je om beter tot je doel te komen in de (feedback)gesprekken die je voert. De eerste minuut van een gesprek is cruciaal. Wij leren je hoe je een gesprek kunt zo kunt openen, dat je kans op slagen met 300% vermeerdert. Ook trainen we hoe je koers kunt houden in gesprekken en de gewenste verandering kunt bereiken in zelfs de lastigste gesprekken.


Training in persoonlijk leiderschap

Vanuit de klassieke vormingsleer biedt HR LIFE Communications een fundamentele aanpak van ontwikkeling in persoonlijk leiderschap. Elke sessie telt, elke oefening is raak. Alle randzaken worden geskipt, tierlantijntjes zijn overboord gegooid. Wij trainen leiders op de essentiële vaardigheden en die terreinen van het leven die duurzame verandering teweeg brengen.

Wil je meer informatie over een trainingstraject op maat, of begeleiding voor jouw leiderschapsteam? Neem contact met ons op.

Ja, ik wil meer informatie

 

Een greep uit de organisaties waar wij training en begeleiding hebben verzorgd zijn: Urenco Nederland en Duitsland, Disney Benelux, Florys Groep, KUDO, NCOD, Diergeneeskundig Centrum Kampen, Conclusion Implementation, WEBNL en de Verbruggen Groep.


HR LIFE Communications
Scherp je denken --- Ontwikkel je vaardigheden --- Vul je hart